Slep Sluzba Tetovo loader logo

Duke u ngarkuar

Slep Sluzba Tetovo slider image 1

Slep Sluzba Tetovo bën bartjën automjetëve

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo slider image 2

Në të gjithë Maqedoninë e Veriut

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo slider image 3

Me çmime të volitshme

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo slider image 4

Në shërbim të klientit 24/7

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo right arrow left Slep Sluzba Tetovo right arrow right

Rreth nesh

Slep Sluzba Tetovo bën bartjën e të gjitha mjetëve motorike deri në 4 ton. Ne jemi ne dispozicion për klientët tanë 24 orë ne 7 ditët e javës me çmimët më të volitshme në treg.

Slep Sluzba Tetovo është themeluar në vitin 2015 duke pasur si objektivë bartjën e të gjitha llojëve të veturave, kamionëve, bagerave, traktorëve, etj. në të gjithë Maqedoninë e Veriut.

Ekipi ynë do t'ju ofrojë standardet më të larta të shërbimit ndaj klientit, siguria e klientëve është e para në çdo rrethanë dhe ekipi ynë është i gatshëm për të ndihmuar klientët në vështirësi.

Për të na kontaktuar, ju lutemi na telefononi në 0038970689784, 24/7 në shërbim tuajin.

Shërbimët

Slep Sluzba Tetovo car icon

Bartja e veturave

Slep Sluzba Tetovo bën bartjën e të gjitha veturave

Slep Sluzba Tetovo truck icon

Bartja e kamionave

Slep Sluzba Tetovo bën bartjën e të gjitha kamionave deri në 4 ton

Slep Sluzba Tetovo van icon

Bartja e furgonave

Slep Sluzba Tetovo bën bartjën e të gjitha furgonave

Slep Sluzba Tetovo excavator icon

Bartja e bagerave

Slep Sluzba Tetovo bën bartjën e të gjitha bagerave deri në 4 ton

Slep Sluzba Tetovo tractor icon

Bartja e traktorave

Slep Sluzba Tetovo bën bartjën e të gjitha traktorave deri në 4 ton

Slep Sluzba Tetovo wheel car icon

Ndërrimi i gomës rezervë

Slep Sluzba Tetovo bën ndërrimin e gomës rezervë

Slep Sluzba Tetovo gasoline icon

Dergimi i naftës/benzinës

Slep Sluzba Tetovo bën dërgimin e naftës apo benzinës për automjetet që kanë nevojë

Galeria

Kontakto