Slep Sluzba Tetovo loader logo

Се вчитува

Slep Sluzba Tetovo slider image 1

Слеп Слузба Тетово превезува возила

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo slider image 2

Низ цела Северна Македонија

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo slider image 3

Со пристапни цени

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo slider image 4

Во служба за корисници 24/7

☎  0038970689784
Slep Sluzba Tetovo right arrow left Slep Sluzba Tetovo right arrow right

Околу нас

Слеп Слузба Тетово ги превезува сите моторни возила до 4 тони. Ние сме достапни за нашите клиенти 24 час на 7 работни денови со најповолни цени прифатлива на пазарот.

Слеп Слузба Тетово е основана во 2015 имајќи ги за цели носењето на сите видови автомобили, камиони, багери, трактори итн. низ Северна Македонија.

Нашиот тим ќе ви ги обезбеди највисоките стандарди на услуга клиент, безбедноста на клиентите е на прво место во секоја околност и тим Нашиот тим е подготвен да им помогне на клиентите во тешкотии.

За да не контактирате, ве молиме јавете ни се на 0038970689784, 24/7 на ваша услуга.

Сервис

Slep Sluzba Tetovo car icon

Превоз на автомобили

Slep Sluzba Tetovo ги превезува сите коли

Slep Sluzba Tetovo truck icon

Транспорт со камиони

Slep Sluzba Tetovo ги носи сите камиони до 4 ton

Slep Sluzba Tetovo van icon

Превоз на комбиња

Slep Sluzba Tetovo ги носи сите комбиња

Slep Sluzba Tetovo excavator icon

Носење багаж

Slep Sluzba Tetovoо го носи целиот багаж до 4 тон

Slep Sluzba Tetovo tractor icon

Транспорт на трактори

Slep Sluzba Tetovo ги носи сите трактори до 4 ton

Slep Sluzba Tetovo wheel car icon

Менување на резервната гума

Slep Sluzba Tetovo врши замена на резервната гума

Slep Sluzba Tetovo gasoline icon

Испорака на нафта/бензин

Slep Sluzba Tetovo доставува нафта или бензин до возилата на кои им е потребно

галерија

контакт